Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська порадувала шанувальників незвичайним зимовим вбранням. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська знову поїхала до Нідерландів, але не забуває про шанувальників та регулярно ділиться новими фото, а часом і відео. Співачка показує різні моменти з життя, у тому числі хвалиться чудовими дітками.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

На цей раз Слава Камінська вирішила похвалитися своїм вельми ефектним зимовим вбранням. Так, виконавиця вийшла на прогулянку Роттердамом у зеленій кудлатій шубі, що чимось нагадує вигляд одного із знаменитих різдвяних персонажів - Грінча. Судячи з усього, у зірки і був такий задум, адже у підписі до фото вона порівняла себе з цим придуманим героєм.

"Грінч не вкраде моє Різдво. Тому що Грінч – це я", - пожартувала співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"І до речі, костюм крутий", "Ти, як завжди, чарівна, хоч і в зеленому!", "А я думала, що ти пустила Грінча на шубу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська з "НеАнгелів" змінила зовнішність, знову виїхавши з України: "Час зривати маски".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не загробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Крім того, ми писали, Катя Осадча нагадала, як уміє покуражитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури".