Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер та Олексій Завгородній, який більш відомий під псевдонімом Позитив здивували шанувальників приємним сюрпризом. Подробиці виконавиця розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер і Позитив зовсім недавно випустили спільний трек, який дуже швидко знайшов своїх шанувальників і став досить популярним, хоча не обійшлося і без критики. Для шанувальників їхнього дуету зірки підготували несподіваний сюрприз.

Позитив і Анна Трінчер, скріншот з кліпу
Позитив і Анна Трінчер, скріншот з кліпу

Так, Анна Трінчер розповіла, що новорічну ніч вона проведе у компанії Позитиву, але на телеекранах українців, адже вони разом стануть гостями "Дизель шоу".

"Ну що… побачимось у новорічну ніч із @positiff на Дизель Шоу!", - написала виконавиця під відео анонсом.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Не можу дочекатися", "Трінчер обігнала Дорофєєву", "Анюта ти дуже хороша", - написали у коментарях під публікацією зірки.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Трінчер роздяглася і обмазала п'яту точку білою субстанцією, але Волошина поряд не було: "Куди втулити".

Також наш портал інформував, що Оля Полякова поцілувала героя за щедрий внесок у справу, від якої залежить доля його побратимів: "Неймовірно вдячна".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".