Дуже відома в соціальних мережах українська радіоведуча, модель, нутриціолог, фітнес-діва та вічне кохання "динамівця" Артемки Мілевського Валерія Крук, яка останнім часом просто вражає фанатів підтягнутими формами, продовжує дивувати.

Зірку також знають під псевдонімом "Кульбаба" і вона часто радує відданих шанувальників соковитими кадрами та історіями у Instagram. Цього разу Валерія показала себе у відвертому вбранні, навіть трохи оголила плоский животик.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

На жаль, дана публікація не цілий пост і ми не зможемо побачити, що пишуть Валерії її фанати та друзі. Однак ми точно знаємо, що шанувальники не скупляться на коментарі та лайки для своєї улюблениці.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

На свіжому кадрі Валерія Крук постала у чорному пікантному вбранні, яке складається з рукавів, топіка та спідниці. Тут можна побачити навіть милі тату на животику у Валерії Крук, а ось її макіяж – це окрема тема.

Тут спокуслива блондинка обрала яскраву червону помаду, трохи тіней і засмаглу пудру. Можна припустити, що такому наряду та фізичній формі позаздрила б навіть сама ікона стилю 60-х Мерілін Монро.

Нагадаємо, Валерія Крук у повній темряві знайшла пляшку, красуня знає що робити: "Завжди намагаюся...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук склала для українців список продуктів на випадок блекауту: не лише консерви, горіхи та печиво.

Також, грайлива лялечка Рита Бум із "Холостяка" трохи піднабрала через стрес, так навіть краще: "Просто хочеться...".