Популярна українська співачка, справжня зірка з ангельським голосом Тіна Кароль, яку люблять та цінують мільйони шанувальників, продовжує радувати фанатів яскравими кадрами із життя. Цього разу співачка похизувалася молодіжним луком, який для студентів можна назвати просто повсякденною формою одягу.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тіні Кароль у мережі Instagram.

Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Справа в тому, що Тіна Кароль опублікувала лише історію, а не цілу публікацію. На жаль, ми не бачимо, як реагують фанати на такий образ. Однак ми точно знаємо, що там безліч компліментів та питань про те, де ж зірка придбала такий лук.

Тіна Кароль, яка кілька тижнів тому відвідала дітей сиріт і навіть встигла заповнити спеціальну анкету з "побажаннями та секретами", продовжує дивувати, на ній світшот і шапочка. Саме такий лук подобається зірці, і його вона носить без макіяжу, може собі дозволити.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, дивлячись на Тіну Кароль, що нещодавно популярний український дизайнер Андре Тан вирішив допомогти українцям розбирати неактуальні моделі шапок та чим їх замінити. Наприклад, в'язані шапки поміняти на в'язані панами, та ще багато усіляких цікавих ідей.

Нагадаємо, Тіна Кароль переробила "Щедрик" спеціально під війну: "Треба кричати".

Раніше повідомлялося, Тіна Кароль сказала "ні" Сергію Танчинцю, але є Олег Винник: "Напевно, ще попереду".

Також, непристойний розріз Тіни Кароль схвилював більше, ніж шампанське на туфлях: "Дівчина пантера".