Відомий танцюрист, чемпіон світу з латинських танців та суддя шоу "Танці з зірками" Максим Чмерковський розповів про свою родину та розкрив через що найчастіше сваритися з дружиною Петою.

Про це він відверто розповів у програмі "Неймовірна правда про зірок" на телеканалі СТБ.

Для початку журналістка запропонувала Максу Чмерковському обрати тему - "кар'єра", "було не було" та "50 на 50". Танцівника зацікавила остання, тому він обрав саме її.

Макс Чмерковський, скріншот з відео
Макс Чмерковський, скріншот з відео

Тут йому довелося вибирати, він добрий сім'янин чи пристрасний мачо. На що Макс Чмерковський заперечив, адже можна бути і тим, і тим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"А чому не можна бути обома? У мене 50% зразкового чоловіка і 50% пристрасного мачо", - зазначив він.

Також в інтерв'ю Чмерковський зізнався, що любить більше танцювати, ніж судити учасників. Зокрема йдеться про популярне шоу "Танці із зірками".

Далі танцівник вибрав категорію "соромно чи нормально". Так, він назвав неприйнятним відбивати жінку, якщо вона вже перебуває у стосунках, до того ж він проти того, щоб писати чи дзвонити колишнім під алкогольним сп'янінням.

Макс Чмерковський, скріншот з відео
Макс Чмерковський, скріншот з відео

Макс Чмерковський торкнувся і особистих стосунків і розкрив свій секрет ідеального сімейного життя. На його думку насамперед має бути щире кохання.

"Правильні взаємини, тобто справжнє кохання, коли вам тільки з нею хочеться бути", - розповів він.

Але, як і в будь-якій парі між ним та Петою є конфлікти. За словами іменитого танцюриста найчастіше він свариться із дружиною через сина. Адже вони іноді бувають різні бачення виховання.

Нагадаємо, що Дьомін дізнався, що думає Макс Чмерковський про втечу Влада Ями в США: "Чи маю право?".

Раніше ми повідомляли, що Олександра Мудра вибрала іншого з шоу "Холостяк": Алекс Топольський зачекає, поки поряд такий чоловік .