Відомий український телеведучий, мандрівник, зірка популярної передачі "Світ навиворіт" Дмитро Комаров частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїх сторінках у соціальних мережах Instagram та Facebook.
Якось він розповів про шахраїв, які не вперше примудряються використовувати його ім'я, щоб ввести людей в оману і поцупити гроші. Дмитро поділився свіжим прикладом такого нахабства.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Схема стандартна: у фотошопі домальовують на фотографіях, де у мене в руках телефон або аркуш паперу, якусь інформацію про "розіграші", "подарунки", "безоплатну роздачу грошей" і т.д. Все пишу в лапках. Тому що безкоштовний сир - у мишоловці. Не буває "кулі". Гроші просто так не роздають. Шахраї обманюють людей, використовуючи довіру до відомих персон", - повідомляє він.

Чоловік зробив офіційну заяву, що не має жодного стосунку до подібних махінацій. Тому хоче подолати шахраїв, розповсюдженням інформації про них.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir

"Невже є такі, які ведуться на це розлучення?", "Я завжди скаржуся на такі публікації", "Що за народ, ведуться на будь-яку шнягу. Мені вчора прийшло, що я iPhone 13 виграла, я в ігнор. Безкоштовний сир тільки в мишоловці" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що чарівна дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра "втратила сон" через останню путівку.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.