Відома в соціальних мережах українська блогерка, зірковий агент і молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною тут стежить понад 160 тисяч передплатників.

Цього разу Катя Репяхова вирішила розповісти про своє співоче минуле, коли вона була ще зовсім юною, намагалася розвивати свій талант і постійно виступала на сцені. Репяхова згадала про це завдяки питанню від своєї передплатниці, також Катя поділилася архівним кадром.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Несподіване запитання передплатниці звучить так: "Катя, у вас українською такий мелодійний голос. Не знаю який місяць уже дивлюся ваші сторіс без звуку, бо час є коли дитина поруч спить. А вчора послухала, такий гарний голос. Ви пробували співати? Мені здається, що буде гарне звучання”.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На що Катя Репяхова відповіла просто: "Дякую, все дитинство співала". Також блогерка додала свою архівну фотографію, на якій можна побачити Катю ще зовсім маленькою, тут Репяхової не більше десяти років, можливо, це часи початкової школи. Видно, що вже тоді Катя Репяхова не розлучалася із мікрофоном.

Нагадаємо, Катю Репяхову охопили припливи ніжності до Віктора Павліка та маленького сина: "Найдорожче за все у світі".

Раніше повідомлялося, "Ми це зробили...": молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова біля ліжка розкрила новий талант.

Також, "Привіт, матуся...": Віктор Павлік продемонстрував справжні почуття до молодої дружини Каті Репяхової.