Володимир Дантес їздить з Олексієм Дурнєвим у стендап-тури, на яких вони веселять українців і збирають кошти на допомогу ЗСУ та інших фондів, які займаються проблемами нашої держави. Але паралельно займається іншими важливими речами.

Колишній Наді Дорофєєвій продовжує ділитися кумедними публікаціями у Instagram. Наразі він розповів про те, що на Youtube вийшов новий формат. Перший випуск було записано ще влітку. Там він їздить у різні міста України, звідки везе машини для потреб ЗСУ.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Зі мною в поїздку запрошую друзів, щоб було цікавіше. Ми заїжджаємо в різні міста, спілкуємося з волонтерами, бізнесменами і показуємо, чим зараз живе країна. Перша моя гостя - комікеса, феміністка, моя близька подруга і просто чудова людина", - пише Володимир Дантес у публікації.

Він також додав, що цій дівчині було влаштовано сюрприз. Проте не розкрив усіх карток.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Як же круто, що у нас є такі талановиті люди", "Вова, ну постригись", "Бажаю успіхів та розвитку каналу. А ще сил, щоб не обламатися", "Блін, мене так вразила історія Наташі про Придністров'я", - пишуть користувачі у коментарях.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Нагадаємо, напівголий Володимир Дантес сховав "гідність" під рушником та вибіг на вулицю

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва відповіла за співпрацю з Росії під час війни: "Це не важливо"

Знай.uа писав, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла"