Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка зараз проходить навчання із сімейної психології, продовжує дивувати відданих фанатів яскравими кадрами з життя. Акторка любить показувати те, як живе і чим надихається. Нині настав час для милих кадрів із новорічним деревом.

Цього разу Анна Саліванчук вирішила нагадати своїм відданим шанувальникам та й усім іншим українцям, що легких шляхів на щастя не буває. Ну, принаймні так вважає співачка.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Якщо Бог хоче зробити тобі щасливим, то він веде тебе найважчим шляхом, бо легких шляхів на щастя не буває. Це про нас – українців", - пише Анна Саліванчук у свіжій історії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На знімку, який опублікувала телезірка в історії, можна побачити Анну Саліванчук на фоні гарно прикрашеної новорічної ялинки. Світло у ці дні українцям все ж таки відключають, проте зірка встигла спіймати момент, коли святкове дерево стояло з яскравими гірляндами.

Також можна припустити, що в цей момент Саліванчук була у гарному настрої, бо вирішила розповісти своїм фанатам про справжнє щастя, яке їм приготував сам Всевишній.

Нагадаємо, Ганна Саліванчук кинула все і втекла, ледве в ліфт застрибнула: "Важка сімейна психологія...".

Раніше повідомлялося, Анна Саліванчук оголилася заради електричної штучки, головне - вмілі руки: "Як добре...".

Також, наїзниця Анна Саліванчук осідлала залізного монстра, довелося попітніти: "Головне - усередині...".