Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін показав дорогу серцю жінку та вразив Надю Дорофєєву та деяких інших зірок. Знімком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Дьомін активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками кадрами та відео як з особистого життя, так і з роботи. На цей раз ведучий показав жінку, яка дуже дорога його серцю.

Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/
Слава Дьомін. Фото: instagram.com/slavademin_official/

Так, Слава Дьомін показав свою улюблену бабусю, якій виповнилося цілих 92 роки. Він зазначив, що вона у нього йде в ногу з часом і вміє користуватись такими благами людства, як смартфон, соцмережами та іншими ресурсами.

"Моїй бабусі сьогодні 92! І вона дуже прогресивна! Вміє користуватися Ютюбом, підписана на мене в Інстаграм і прочитає цей пост і ваші коментарі, у неї Айфон, яким вона навчилася користуватися лише 4 місяці тому", - поділився ведучий.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці захопилися бабусею ведучого, а також своє захоплення не дотримали низки зірок, серед яких Надя Дорофєєва, Наталія Денисенко та Віра Брежнєва.

"Неймовірна, красива і сильна, передавай вітання!!", "Бооооже яка красунька", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Дьомін обзавівся пишною шевелюрою і склав конкуренцію Олегу Виннику: "Вовчиці всі ваші".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зняла, як різко розлютився Кацурін в ліжку: "Смердить шкарпетками".

Крім того, ми писали, Мішель Андраде вразила гарячим виглядом у крихітній маєчці без білизни: "Смаглявий ангел".