Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" поділилася рецептом простого та корисного печива. Як його приготувати, вона показала в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАнна Кошмал регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними не лише фото чи відео, а й часом корисними порадами чи навіть рецептами.
На цей раз Анна Кошмал вирішила показати, як можна швидко і особливо не напружуючись приготувати смачне та корисне печиво. Зірка пояснила, що насамперед потрібно змішати банани та вівсянку. Фрукт у своїй слід вибирати дозрілий. Потім до отриманої суміші додати сухофрукти або горіхи і добре перемішати. Наступний крок – викласти майбутнє печиво кружальцями на аркуш для випікання.
Актриса наголосила, що це практично фінішна пряма. Далі все потрібно помістити в плиту та випікати близько 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Після цього залишиться лише насолоджуватися смачним печивом, яке ідеально підійде для сніданку.
Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал показала себе в юності, і жахнулася: "Носила широкі штани і одягалася на секонді".
Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал насолодилася зимовою атмосферою та відчула себе Сантою: "Дарити подарунки".
Крім того, ми писали, Ксенія Мішина похвалилася романтичним уїк-ендом у Венеції та розгнівала шанувальників: "Війна, а вона розважається".