Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко зняв пародію на знаменитий фільм Один будинок. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко — один із головних постачальників гумору для українців. У цей складний період він активно жартує на теми, які є дуже актуальними для кожного. На цей раз він зняв кумедну пародію на відомий новорічний фільм, ось тільки головні герої та їхні проблеми стали іншими.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, Влад Шевченко пофантазував про те, як російський диктатор путін зустрічатиме наступний Новий рік у бункері та ображатиметься на своїх підлеглих Лаврова, Шойгу та Лукашенку, який пісяється у ліжко. Свій витвір гуморист назвав відповідне "Сам у бункері".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Судячи з реакції українців, пародія вийшла дуже смішною.

"Хтось нарешті зміг зробити версію, яка не гірша за перший і другий "Сам вдома", "Було чудово якби в кінці показали як летить ракета в бункер", "О, новий серіал, після перемоги показуватимуть на нетфлікс))", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив "ребусом", який не можуть здолати навіть в Офісі президента: "Порятунок психіки".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, що відбувалося у бункері путіна, після визнання його невдахою року: "Комедія".