Ольга Сумська кілька місяців тому вляпалася у скандал перед виступом у Празі, у російськомовному спектаклі, за романом російського письменника Михайла Булгакова.

Актриса часто ділиться якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Наразі вона постала на знімку з Віталієм Борисюком, заявивши, що театр повертає до життя, навіть незважаючи на війну.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Рятує від стану депресії та відчаю. Після репетиції вистави "Повернення блудного батька" відчуваєш натхнення і радість у душі. Рідна Україна 70-х років, режисер Ілля Ноябрьов", - пише Ольга Сумська.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На першому кадрі вони зображені, перебуваючи на вулиці, обличчям до сонця. Віталій усміхається, тоді як Ольга Сумська зберігає загадку у погляді.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Оля, яка ж ви неймовірно красива жінка! Справжня українка! Захоплююсь вами!", "Кращі, обіймаю. Упевнений, що вистава пройде грандіозно", "Наша родина обожнює ваші таланти, прагнути жити і бути цікавою для глядача", "Як завжди приємно дивитися на вашу пару. Бережіть себе та вашу родину", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала малюка, який живе на вокзалі, зі шрамом на шиї: "Просять забрати"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська показала, від чого не відмовиться ніхто, навіть султан Сулейман: "До речі, це класичний"

Знай.ua писав, випещені вусики Павла Зіброва скинули Ольги Сумській пару десятків років: ось це солодка парочка