На сторінці відомої української співачки Тіни Кароль у соцмережі Instagram якось з'явилося повідомлення. Рік тому розкішна блондинка похвалилася новими оригінальними колготками, до дизайну яких вона також поклала руку.

При цьому вона оприлюднила серію знімків у чорному латексному боді та прозорих колготках із написом "Красиво". Свій образ вона доповнила чорними туфлями-човниками на тонких підборах.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Увага! Увага! Увага! Нова та спокуслива колекція красива. Нахабно зведи з розуму кожного. Колготи "Красиво" вже у продажу! Купуй на сайті бренду giulia_ua та в магазинах "Giulia" свого міста" , - запропонувала вона своїм підписникам.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У відповідь шанувальники засипали Тіну компліментами і стверджують, що одразу побіжать купувати ті ж самі колготки.

"Мама кішка", "Етеншен, це дійсно красиво", "Хочу, хочу, хочу!!!", "Боже, її яка краса ааа, ми дуже чекали, урааааа", "4 фоткааааа! Я в коханні" , - пишуть фанати.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

"Секс-бомба", "Вау, як жарко!", "Ой, не можна ж таке на уроках" , - захоплюються шанувальники.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Нагадаємо, що Андре Тан навчив? Чарівна Тіна Кароль одягла надійний захист, вуха не замерзнуть.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль переробила "Щедрик" спеціально під війну: "Треба кричати".

Також стало відомо, що Тіна Кароль сказала "ні" Сергію Танчинцю, але є Олег Винник: "Напевно, ще попереду".