Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників усілякими фотографіями та відео зі свого особистого життя у соціальній мережі Instagram.

Маша часто ділиться подробицями своїх буднів, показує лаштунки репетицій панк-рок гурту "Шви", рекомендує фанатам різні заклади та повідомляє про свої уподобання, а також просто показує своє життя, як воно є.

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova
Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova

Дівчина дала відверте інтерв'ю популярному шоу "Зірковий шлях" та розповіла все про своє життя у соціальних мережах. Фрагмент розмістили на сторінці шоу в Instagram, а повний випуск можна переглянути на YouTube.

Скріншот з Instagram, "Зірковий шлях"
Скріншот з Instagram, "Зірковий шлях"

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Відомо, що іноді користувачам соцмережі не подобається, як поводиться юна Маша. Хейтери закидають її жорстокими коментарями та всіляко засуджують її творчу натуру. Маша розповіла, які слова найчастіше пишуть у особисті повідомлення і як вона на це реагує. Також вона поділилася, до яких публікацій її мати Оля Полякова ставиться негативно, і який метод боротьби з цим обирає сама Маша.

"Я іноді маму блокую, коли хочу виставити якусь stories, яку я знаю, вона не схвалить. Мені майже 17 років, навіщо мене вже чіпати? Все, це вже не виправити", - сказала Маша на відео.

Нагадаємо, щоМаша Полякова дозволила залізти на себе без страховки: подружці сподобалося.

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова розбомбила лондонську аптеку через дефіцит вітамінок: "Трішки бісить...".