Відома українська модель, блогерка та переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова, яка дуже любить показувати своїм фанатам різні яскраві кадри з життя, продовжує активно спілкуватися у соціальних мережах зі своїми подругами та передплатниками.

На цей раз Даша опублікувала продовження процесу встановлення новорічної ялинки. Дівчина сама встановлювала ялинку і не один вечір, бо в неї вимкнули світло. Нічого, ми зачекали і не дарма, давайте дивитися.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Даші Ульяновій у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

На новому відео можна побачити весь процес встановлення штучної ялинки, де Даша Ульянова у домашньому вбранні охає та ахає, а хтось просто знімає все на камеру.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

"Ти: охаєш, ахкаєш. Він: просто знімає і контролює процес", - підписала свіже відео.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

У минулій історії можна побачити, що ялинка вже прикрашена, проте, поки збирали ялинку, вона була "лисою". Ось такі унікальні кадри і люблять віддані шанувальники Даші Ульянової, вони нудьгують без нових відео та фото.

А буває і так, що зірка може просто закидати фанатів новою інформацією. Що ж, почекаємо до приходу Новорічних свят. Буде багато контенту.

Нагадаємо, "Мені тут не місце": найсоковитіші кадри круп'є Лізи з "Холостяка", яку Алекс Топольський більше не побачить.

Раніше повідомлялося, Даша Ульянова з "Холостяка" показала разючі зміни своєї зовнішності, всього 5 років, а не дізнатися: "Не даремно кажуть...".

Також, "Холостяк" Алекс Топольський копне в "брудну білизну" учасниць, доки одну з них переселяють: "Дешева постановка".