Відомий український актор Дмитро Ступка, який зараз перебуває у Сполучених Штатах Америки, показав, як проводить час, поки його рідну країну продовжують обстрілювати росіяни.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Однак, пізніше прийшло все ж таки усвідомлення недоречності, і він це видалив.

На опублікованому ролику він, перебуваючи в будинку в Сполучених Штатах Америки, почав випивати міцний алкоголь зі своїм товаришем. На столі крім напоїв, що веселять, є ще й багато закуски.

Далі він продемонстрував шанувальникам, що в його будинку є великий басейн і джакузі з підсвічуванням, де він і проводить час. Все це супроводжується під веселу трендову музику.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Все б нічого, але в момент публікації цього ролика його рідна країна знову зазнавала масованих ракетних обстрілів з боку Росії. Було випущено близько 80 ракет і були серйозні вибухи.

Мабуть пізніше він все ж таки усвідомив всю недоречність свого вчинку, і видалив цю публікацію. Але скріншоти не горять, як кажуть класики.

Варто зазначити, що на початку квітня цього року чоловік оголосив про розлучення з Поліною Логуновою. Вони разом виховують маленьку дочку Богдану, і більшу частину свого часу до війни також проводили у США. У яких вони стосунках на сьогоднішній день – невідомо.

Дмитро Ступка, instagram.com/stupka777
Дмитро Ступка, instagram.com/stupka777

Нагадаємо, Дмитро Ступка назвав справжню причину розлучення з Поліною Логуновою.

До речі, Поліна Логунова розповіла, чому розлучилася з Дмитром Ступкою: "Знайшла багатшою".

Раніше ми писали, що онук Богдана Ступки Дмитро показав як любить Україну зі США.