Відома та практично легендарна українська акторка, зірка десятків кінострічок, а також часта гостя численних інтерв'юерів та вже дуже активна блогерка Ольга Сумська, яка нещодавно стала почесною гостею на заході для волонтерів, продовжує активно підтримувати зв'язок зі своїми фанатами, навіть коли вимкнули світло.

Ми пам'ятаємо, що нещодавно Ольга показувала, як потрібно готувати смачний суп без електрики прямо у під'їзді, а цього разу вона зі своїм коханим чоловіком Віталієм Борисюком готує омлет французькою.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ользі Сумській у мережі Instagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"Нескорені українці. Дивлюся, до речі, плиточка така хороша. Це омлетик по-французьки, так, краса. Три хвилини і омлетик готовий. Як у найкращих ресторанах Парижа, от і все вирубуємо", - розповідають Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Якщо уважно спостерігати за всім процесом приготування цієї страви, то можна і самому приготувати такий легкий сніданок. Проте давайте дізнаємося, що необхідно для такої страви. З інгредієнтів: 3 яйця, 20 г вершкового масла|мастила|, сіль|соль| і перець за смаком. Ось і все, що нам потрібне для класичного рецепту.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

Як готувати:

У глибоку миску розбийте 3 яйця і збийте вилкою, поки|доки| суміш не стане однорідною. На сковороді розтопіть 20 г вершкового масла|мастила|. Вилийте яєчну суміш на сковороду з|із| розтопленим маслом|мастилом| і зачекайте близько 5 секунд, щоб яйця трохи схопилися. Вогонь при цьому повинен бути трохи меншим за середній.

Злегка струсіть сковороду вперед-назад і за допомогою вилки обережно підверніть яйця до центру, щоб швидше загустіли. Омлет має бути підсмаженим знизу і залишатися трохи рідким згори. Вимкніть вогонь і за допомогою вилки або просто струшуючи сковороду, перемістіть омлет до протилежного борту. Допомагаючи собі лопаткою та вилкою, загорніть омлет у рулет. Посоліть і поперчіть за смаком. Ось і все.

Нагадаємо, Анна Трінчер вирішила провести ніч із Позитивом: "Обігнала Дорофєєву".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська проговорилася чоловікові про справжню кількість її колишніх: "Щоб не розслаблявся".

Також, Ольга Сумська показала малюка, який живе на вокзалі, зі шрамом на шиї: "Просять забрати".