Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва в новому посту зізналася, що коли почала створювати свій гучний альбом "Сенсі", одразу відчула душевне піднесення. Вже тоді вона усвідомлювала, що така робота буде спішною і стане справжнім початком її сольної кар'єри.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Хоча артистку мучили думки, що під час війни зовсім не до музики. Вона переконалася у зворотному на своїх концертах.

"Я зрозуміла, що не маю права опускати руки. Тому що людям потрібні пісні. І сумні, і глибокі, і веселі. Їм потрібне щось, що не спричиняє біль, тому що цього болю так багато, що вже неможливо терпіти", - поділилася Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Зірка зазначила, що українці живуть у лихоліття і кожен переживає свій біль, а своїм особистим вона захотіла поділитися за допомогою пісень.

"Можливо, вперше в житті я дозволила собі не ховатись за аранжуваннями і хуковими фразами, за костюмами і яскравими мейками в кліпах. Це просто пісні. Від душі", - зізналася вона.

Також Надя повідомила, що стала переможницею премії megagolive у номінації "Реліз року" після випуску альбому і неймовірно щаслива з цього приводу.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва полетить із "колишнім" до Америки, залишивши Кацуріна в Україні: "Сюрприз"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва зняла, як різко розлютився Кацурін у ліжку: "Смердить шкарпетками"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва відповіла за співпрацю з рф під час війни: "Це не важливо"