Відома українська співачка Анна Седокова, яка живе та працює в росії, геть-чисто відкинувши війну в рідній Україні, частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз у TikTok з'явився фрагмент одного з інтерв'ю з виконавицею, в ході якого вона розповіла про пошуки коханої людини, але з однією невеликою проблемою, пов'язаною з її батьком.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

"Я виросла, я в кожному своєму хлопці шукала тата, розумієш? А повинна була шукати чоловіка, тому будь-яке ось таке клацання, коли про мене хтось починав піклуватися, іноді штучно... я потрапляла кожен раз на пастку. І кожного разу, я будь-який елемент прояву турботи, викликав у мені величезну подяку і бажання щось віддати людині. А це просто була базова турбота", - каже Анна Седокова.

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Дівчатка, які росли без батька, тільки вони це зрозуміють. Всі ми родом з дитинства, якщо щось недоотримано, дефіцит заповнюєш несвідомо у дорослому житті", "У мене аналогічно", "Все правильно вона каже. Що шукаємо турботу і починаємо любити цю людину за те, що вона дбає, а за фактом це навіть не турбота" , - пишуть користувачі в коментарях.

@terezusaa

#вместе #аннаседокова

♬ оригінальний звук - Таро | Умные мысли | Цитаты

Нагадаємо, що Анна Седокова не має права публікувати фото молодшої дочки в instagram: рідкісним кадром Моніки поділилася старша сестра Аліна Белькевич.

Раніше ми повідомляли, що Тодоренко, Ані Лорак, Повалій та Седокова стали зрадниками України офіційно, як покарають "зірок".