Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко розповів, як не впасти духом цієї зими. Порадою він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вова Шумко намагається приносити максимальну користь суспільству своїм талантом. Він не лише виступає для ЗСУ, допомагає збирати кошти на армію, а й змушує посміхатися простих українців, яким зараз також тяжко.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube
Вова Шумко. Фото: скрін youtube

Цього разу Вова Шумко вирішив дати невелику пораду для українців, як не впасти духом цієї зими. Він зазначив, що як би складно не було без електрики та інших благ цивілізації, потрібно не впадати в депресію, а продовжувати жити і знаходити якісь радості.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube
Вова Шумко. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

"Важко... Важко без світла, без води, просто морально важко. Що робити? Не залишатися наодинці з собою) У такі часи ти можеш бути найлютішим ворогом собі. Не занурюватися в темряву, хоч десь шукати світло. Ходити на концерти, футбол, грати в alias, спілкуватися, жити далі! Вірити у ЗСУ!!! Так думаю я", - поділився гуморист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив українців різдвяними пригодами путіна: "Один у бункері".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною одягнули камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".