Сем Асгарі прямо говорить про те, як він насправді ставиться до своєї дружини Брітні Спірс, яка публікує свої оголені фотографії у соціальних мережах.

"Єдина людина у світі, з якої знущаються за публікацію подібних речей", - прокоментував 28-річний актор у Instagram у 16 ​​грудня, перш ніж визнати: "Особисто я вважав би за краще, щоб вона ніколи не публікувала це, але хто я такий, щоб контролювати когось, хто був мікроскопом та контролювалася більшу частину свого життя”.

Асгарі поділився своєю позицією після того, як 41-річна Спірс опублікувала у Instagram серію своїх фотографій топлес, на яких були тільки смайли або волосся, що закривають її оголені груди.

Брітні Спірс, фото із соцмереж
Брітні Спірс, фото із соцмереж

"Зупинись! Будь ласка зупинись! Свобода - це не коли ти роздягаєшся. Одягайтеся і говоріть за себе зі спокійною душею" , - написав один критик.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Інший додав у розділі коментарів: "Щось не так! Хто веде цей рахунок? І чи не скоро ще один суд? Хтось возиться з нею. Не нормально. Чому Сем каже, що "ЗМІ можуть бути дуже травмуючими", а вас це влаштовує?"

Чесний коментар Асгарі - це перший раз, коли він натякнув на якесь невдоволення напівоголеними фотографіями Спірс.

Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears
Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears

Коли Кевін Федерлайн раніше стверджував, що його сини-підлітки від поп-ікони, Шон Престон, 17 років, і Джейден Джеймс, 16 років, не бачили свою матір протягом кількох місяців через її пікантні фотографії, колишній тренер з фітнесу став на її захист.

Нагадаємо, що чоловік Брітні Спірс Сем Асгарі вирішив таємно показати дружину в ліжку: "Я б ударила по обличчю".

Раніше ми повідомляли, що дружбі кінець: Брітні Спірс грубо принизила Крістіну Агілеру.