Міка Ньютон співпрацює з росіянами в Лос-Анджелесі, знаходячи "хороших рускіх", які обслуговують росіян та тим самим спонсорують війну.

Про це на своїй сторінці в Інстаграм повідомила Аліна Шаманська. Ось що розповідає дівчина.

Міка Ньютон. Фото: Instagram
Міка Ньютон. Фото: Instagram

Розірвало остаточно вчора, коли мене запросили на рус. Новый год та виступ рус. психологині в LA, на якому було купа українців! А наша Міка Ньютон, яку я вважаю прекрасною співачкою, допомагала в організації цього дійства (бо, як мені розповіли, вона займається вокалом з цією хорошою рускою) — розповіла Аліна.

Сторіс Аліни Шаманської
Сторіс Аліни Шаманської

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Вона також зазначила про подвійні стандарти для молодої співачки, яка нібито і українцям допомагає, але й не гребує російськими рублями, спонсоруючи тих, хто влучає ракетами в дітей, і мирних мешканців України.

Аліна Шаманська. Фото: Instagram
Аліна Шаманська. Фото: Instagram

Міка підтримує Україну, виступає на благодійних концертах... але водночас для неї існують харошіє рускіє… як і для 90% українців в Каліфорнії. Зауважу, що на сторінці психологині немає жодної інформації про війну. Вона досі приймає оплату своїх продуктів в рублях, а відповідно спонсорує війну. Тому те, що вона вже давно живе в 🇺🇸 ніяке не виправдання! — заважила журналістка.

Сторіс Аліни Шаманської
Сторіс Аліни Шаманської

Варто сказати, що під постом Аліни зібралось також багато цікавих, щоб дізнатися, як чоловік журналістки зміг просто перед війною виїхати з країни, та тепер пара живе разом.

Нагадаємо, ми писали, що путіністку Лоліту Мілявську не хотіли пускати до Китаю, подумавши, що вона чоловік: "Це жах... Яйця є".

Як повідомляв "Знай.ua" побіліла Ані Лорак засунула себе в жалобу і вилізли ребра: "Я залишусь з тобою".

Також "Знай.ua" інформував, що Кіркоров забув про мікрофон і гордо заспівав без нього під фонограму: "Посміховисько"