Відома співачка, колишня дружина продюсера Олександра Цекало Лоліта Мілявська частенько радує шанувальників усілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Якось вона стала учасницею одного із шоу на Youtube під назвою "Сінг сонг шоу". Її суперницею виступила Аня Покров, а ведучий поцікавився, як вимовляли її прізвище за кордоном, адже вона досить складна.

Лоліта Мілявська, кадр з відео
Лоліта Мілявська, кадр з відео

Лоліта Мілявська, instagram.com/lolitamilyavskaya
Лоліта Мілявська, instagram.com/lolitamilyavskaya

"Яке ж воно ох*унне", "У мене прізвище Юнгман, і постійно все перепитують, жодного разу не було такого, щоб моє прізвище зрозуміли з першого разу", "У ведучого голос Галкіна", "Образливо якось вийшло" , - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що зрадниця Мілявська вміло "відпрацьовує" брудні гроші, розповідаючи про те, як багато їй дала Росія.

Раніше ми повідомляли, що путіністка Мілявська написала казку про напад "бандерівця" на її маму і стала цинічною брехнею.

Також стало відомо, що Лоліта Мілявська забула про "світ" в Україні, підлаштовуючись під санкції.