Відомий пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав нарешті себе в улюбленій ролі — Володимира Зеленського.

Артист на своїй сторінці в instagram, де публікує свої дотепні пародії та сатири на руських та їхню владу, розмістив бекстейдж, у якому анонсував свою участь у сатиричному серіалі "бункер".

Невеличкий Backstage зі зйомок патріотичної комедії "Бункер", куди я приїхав, щоб записати привітання для новорічного Кварталу. - написав Великий-Зеленський.

Великий голосом зеленського розповдає, що приїхав до хлопців на зйомки сатиричної комедії. І в кадр потрапив "лавров" якого грає артист Валерій Юрченко. Він якраз зробив затяжку електронної цигарки. Тоді "Зеленський" звернувся до нього:

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Сєргєй Вікторовіч, досить курити де попало, куріть там, де ще не попало, зрозуміло вам, все - сказав великий-Зеленський.

Шанувальники в захваті від нового образу Великого, значно веселіше він виглядає у рол Зеленського, ніж у ролі недоносків з рф.

"Юра, Ви справді - Великий!", "Геніально, як завжди, шедеврально", "Дуже круто", "Юрію ,як вам іде такий персонаж", "Який схожий", - написали у коментраях.

Юрій Великий, коментарі. Фото: Instagram
Юрій Великий, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Кварталу 95" Олена Кравець накопичила питання до Бога: "З гумором все добре?"

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий з "Квартал 95" напоїв путіна тим, що надудлив лавров.

Також "Знай.ua" інформував, Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, чи каже Зеленський, коли скінчиться війна: "Може, цього не станеться"