Марія Кравець, донька Олени Кравець з "Кварталу 95", та "Жіночого кварталу" показала уривок інтерв'ю, у якому вказують, у яких фільмах та де знімали українці та виконували "щедрик" Леонтовича.

У своєму сторіс Марія показала кадри з артистами, світовими зірками, а потім розповіла, що багато людей навіть не задумується про те, звідки взялася ця прекрасна музика, а це українська музика. Також вона запитала, чи знали її шанувальники, що фільми які звикли просто переглядати і насолоджуватися відпочинком, зняли також українці.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill
Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill

Такі фільми, як "Монтеро", "Це було", "Вгору", - всі ці фільми зняли українці. А також музика Щедрика, яку написав відомий композитор Леонтович.

Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram
Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Маша часто публікує в сторіс цікаві історії, зі свого особистого життя. Вона вчиться та продовжує займатися танцями — брейком.

Дівчина давно виглядає та поводиться як доросла. Вона чудово долає нові рубежі свого дорослішання. Цього разу в сторіс Марія також показала для порівняння головні ялинки Києва за різні роки. Цього року, воєнна головна ялинка виглядає більш похмуро на енергозберігаючих гірляндах.

Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram
Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram

Нагадаємо, ми писали, що Олена Кравець із "Квартал 95" зізналася, як била дітей і зачинялася в туалеті: "Це мій офіс, вибачте"

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Полякова дозволила залізти на себе без страховки: подружці сподобалося

Також "Знай.ua" інформував, донька Євгена Кошового з "Кварталу 95" "відгризла ніготь" разом з печивом: "Ніколи не купуйте"