Майже повнолітня донька відомої української співачки Олі Полякової, активний блогер, український студент у Лондоні, а ще й "важкий підліток" Маша, яка днями поскаржилася на англійські аптеки, продовжує радувати своїх та маминих шанувальників яскравими кадрами із життя.

Цього разу Маша Полякова зі своєю подругою та сусідкою по квартирі вирішили записати відео TikTok, спародувавши акробатичний трюк двох інших дівчат. Погляньмо, що вийшло у двох юних українок.

Про це стало відомо завдяки публікації подружки Маші Полякової у мережі Instagram.

Stories подруги Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories подруги Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Спортсменки", - коротко підписала публікацію подруга Маші Полякової, яку звуть Зіна. В оригінальному відео можна побачити, що одна дівчина розташувалася у стійці, а друга чіпляючись ногою за стегно першою, знаходиться в позі ластівки. Цікавості цьому відео додає те, що дівчата стоять з келихами шампанського і після успішного виконання просто випивають цей келих.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Stories подруги Маші Полякової, скріншот: Instagram
Stories подруги Маші Полякової, скріншот: Instagram

Однак Маша Полякова та Зіна спробували повторити цей номер, і можна сказати сміливо, що у них все вийшло. Тільки ось дівчата, як і належить їхньому віку та становищу, нічого не вживали, Зіна тільки спробувала випити простої мінеральної води, після завершення трюку. Мило, чи не так?

Нагадаємо, Олена Кравець із "Кварталу 95" позаздрила пенсіонерці: "У сенсі?".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова у сукні з вирізом до п'ятої точки подякувала молодому танцюристу за нові відчуття: "Прекрасна відпустка".

Також, у Маші Полякової конкурент? Анна Буткевич показала дочку, що подорослішала, канікули будуть веселими.