Олександр Пікалов пофліртував із Тіною Кароль. Відео опублікували на одній із фан-сторінок 37-річної Кароль в Інстаграм

Українська співачка 2021 року взяла участь на зйомках "Вечірнього кварталу". Під час номеру Пікалов вирішив по-дружньому знайти їй нареченого у вигаданому "Тіндері". Але всі фотографії, які він показував, були його лише в різних образах.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зокрема, на одній із фотографій Пікалов постав у ролі італійця Сандро з вусами та монобров'ю. На іншому знімку він став у ролі бодібілдера, а на третьому - повним чоловіком. Проте Тіна Кароль відмовила Пікалову, натякнувши на те, що ніхто з наречених їй не підходить.

Олександр Пікалов. Фото: скрін youtube
Олександр Пікалов. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але актор "95 кварталу" не вгавав. Після номера він представив її як співачку Тіну Пікалову. Після цього жінка виконала хіт "Скандал".

У коментарях українці висловлюють різні емоції:

"Піст же явно королівський, так щоб собі підстати, і тобі хлопця треба, від неї не відставати", "Де українська мова? Ви що, краще за всіх?", "Ну іноді для розуму і харизми чоловікові потрібно трохи накотити... ", "Сексуальна дівчина та співачка.. Неземна красуня"...

Як відомо, український комік попрощався зі своєю дружиною після вісімнадцяти років шлюбу. Олександр Пікалов дав інтерв'ю порталу українським ЗМІ та розповів про подробиці розлучення. Він зазначив, що залишив своїй дружині будинок, але не розповів про причини такого рішення.

Нагадаємо, що Тіна Кароль без штанів показала чорненькі ніжки: "Не можна ж таке на уроках".

Раніше ми повідомляли, що дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".