Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва повідомила про сумний діагноз у неї та її бойфренда Михайла Кацуріна. На додачу зірка опублікувала миле фото у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram, на якому вони лежать обіймаючи.

Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками не лише якимись творчими моментами, а й посвячує їх у особисте життя.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Так, цього разу Надя Дорофєєва поділилася милим фото, на якому лежить у ліжку разом із Михайлом Кацуріним. Співачка розповіла, що з ними сталася неприємність – їх звалила з ніг хвороба. За її словами, симптоми дуже неприємні і ніякі засоби не допомагають суттєво покращити самопочуття.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories
Надя Дорофєєва. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Так, ну ми приєдналися до всіх наших хворих друзів. Судячи з усього зараз епідемія грипу. Причому така дуже потужна. Дуже висока температура тримається і складно збити. Дуже болить голова і майже не проходить. Ну і схоже на ковід, але це не він. Тести зроблено. Отже, всім не хворіти, бо грип цей просто жах", - поділилася співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна показала важкі будні в Польщі, і подякувала Дантесу за втіху: "Бог дав доброго коханця".

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес робив це до Даші Кацуріної, поки Дорофєєва зайнята: "Довелося переступити, щоб це сталося".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла".