Нещодавно відома продюсер Ірина Горова, колишня дружина реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), остаточно припинила з ним співпрацю.

"Він для мене один і єдиний, хто допоміг мені взагалі зрозуміти, що таке шоу-бізнес і з якого боку до нього підходити. Ми зробили одне одному все, що могли", - заявляла вона.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

20 грудня Ірина відзначала свій День Народження – їй виповнилося 45 років. У зв'язку з цим Горова поділилася новою публікацією на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

"Починаю свій новий рік із натхнення та впевненості в майбутньому", - заявляє Ірина Горова.

Опубліковані кадри переросли на щось більше, ніж просто фото. Жінка зробила із нещодавньої фотосесії відео з танцем у класичному костюмі, показавши всі емоції на своєму обличчі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Сил та ідей для чогось нового та великого", "Вітаємо!", "І нехай тільки паспортні роки йдуть вперед, а біологічний вік зменшується!", - пишуть користувачі у коментарях.
Дуже багато людей приєдналося до поздоровлень. Звичайно ж, не обійшлося і без її доньки – Наташі Горової, яка мало ділиться кадрами зі свого життя.

Нагадаємо, колишня Потапа Горова нема кому давати копняки, і нарешті відвела душу: "Скучила"

Як повідомляв "Знай.uа", Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, блондинка не як Каменських: "Там на мене чекають такі..."

Знай.uа писав, Ірина Горова знову розлучилася з чоловіком Каменських Потапом: "Він для мене єдиний"