Дружина популярного українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та подекуди провокаційні пости в Instgaram.

Цього разу на своїй сторінці жінка розмістила фото у лосинах та майці, які ледь прикривають її пружні груди. Сніжана підставила свої щічки першим променям сонця та завила, що це її особистий світанок.

Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram
Сергій та Сніжана Бабкіни, фото з Instagram

Це мій особистий світанок. Скарбничка моїх світанків поповнилася ще одним! Ефект на обличчі, — розповідає Сніжана.

Сніжана знаходиться на Кіпрі, де погода не така зимна як в Україні. Жінка викликала хвилю заздрощі від шанувальників, та ревність у чоловіка. Сергій Бабкін прийшов у коментарі заявити свої права на красуню "Ти моя і крапка", - написав він. Сам Сергій показував фото з ялинкою у засніженій Україні, та обіцяв відсвяткувати прийдешні свята.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Сніжана Бабкіна, фото: Instagram
Сніжана Бабкіна, фото: Instagram

Дехто з українців потішився, але підкреслив, що зараз українкам не до сонячних безтурботних ванн. "От би кожній нашій українці такий же!", - написали у коментарях.

Сніжана Бабкіна, коментарі, фото: Instagram
Сніжана Бабкіна, коментарі, фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бабкін з "5niцца" похвалився придбанням, без якого не уявляє новорічне свято та загадав бажання: "Протягом цієї зими".

Як повідомляв "Знай.ua" сяючі від щастя Сергій та Сніжана Бабкіни похвалилися здійсненням бажання: "Так мріяли".

Також "Знай.ua" інформував, Сніжана Бабкіна зізналася, як фанатіє від чоловіка музиканта і знає те, що він приховує від усіх.