Відомий український музикант Сергій Бабкін та його дружина Сніжана показали, як мало потрібно для щастя та розповіли про виконання спільного бажання. Цим пара поділилася в сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій та Сніжана Бабкіни активно ведуть свої сторінки та регулярно радують шанувальників новими публікаціями. Зіркова пара показує милі моменти з особистого життя, а також ділиться іншими важливими речами, зокрема розповідає про виконану роботу, адже активно допомагають ЗСУ, даючи благодійні концерти.

Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/snezhana_babkina/
Сергій та Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/snezhana_babkina/

Так, цього разу Сергій Бабкін з'явився перед шанувальниками, обіймаючи кохану дружину на вулиці. Подружжя зізналося, що цей день став для них особливим, адже здійснилося їхнє бажання - пішов сніг. Вони мило посиділи, притулившись один до одного і заворожено дивилися на сніжинки, що пролітали.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сніжок, сніг. Так мріяли про сніжок. Сьогодні пішов. Такий маленький, але сніжний", - посміхаючись, сказала пара.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Сніжана Бабкіна зізналася, як фанатіє від чоловіка музиканта і знає те, що він приховує від усіх: "Спасибі за чесність".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".