Володимир Дантес нещодавно запустив на Youtube вийшов новий формат, після того, як частина випусків була записана ще влітку.

Колишній Наді Дорофєєвій їздить різними містами України, звідки возить машини для потреб ЗСУ. Наразі вийшла друга серія і його новим гостем став стендап-комік, колишній учасник "Ліги Сміху" Василь Байдак.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Випуск з ним для мене був дуже важливий з багатьох причин, але найголовніше – з цієї: я дуже поважаю Васю, він для мене є прикладом самовідданості у волонтерстві та допомозі. Те, що вони роблять – це абсолютна міць!", - пише Володимир Дантес.

Він також додав, що є багато всього, за що можна пишатися цим хлопцем, включаючи збори коштів, благодійні концерти тощо. Дантес присвятив випуск зірці "Ліги Сміху" Ярославу Гаркавку, який загинув на фронті, захищаючи Україну.-
"Було б добре, якби хтось забрав цього котика", "Це добре. Буде що подивитися на вечір. Дякую!", "Випуск неймовірний. Дякую вам за емоції, які даруйте", "Вася ван лав. Ще й з котиком, хоч і сам як котик", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Колишній Дорофєєвої Дантес поїхав з феміністкою за важливою машиною: "Вразила"

Як повідомляв "Знай.uа", Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла"

Знай.uа писав, Володимир Дантес показав, як чинила з ним Надя Дорофєєва: "Коктейлі з самого ранку"