Українська поп-співачка Ірина Федишин часто проявляє активність у соціальних мережах та розповідає подробиці про своє насичене життя шанувальникам. На неї в Instagram підписано близько 415 тисяч людей.

Вже декілька місяців Ірина Федишин їздить по всій Європі та збирає великі концертні зали заради допомоги українським бійцям. Артистка виступала в багатьох країнах, щоб бути корисною для країни, а в дорозі іноді трапляються різні казуси. Про один із них вона розповіла фанатам.

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Зірка мандрує з великою кількістю сценічних костюмів. Валіза саме з ними загубилася у Варшаві в той час, коли Федишин уже була у Латвії, де відбудеться черговий благодійний захід.

З цього приводу Ірина не на жарт турбується, але не втрачає віри, що багаж повернеться, хоча на концерт може й не встигнути.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Там була пересадка, а попередній літак спізнився. Сподіваємося, що сьогодні вони долетять наступним рейсом. Отож, ми в тривожному в очікуванні 🙏 Але вже розробляємо варіанти, як викрутитися зі ситуації. Можливо, одягнути національний латвійський костюм, що скажете?😉 Одним словом, буде дуже цікаво 🤪", - написала Федишин.

Нагадаємо, співачка Ірина Федишин зупинилася в сніговій казці і дратувала українців: "Сніжити?"

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин "наколядувала" закордоном і накупила цілу гору добра: "Вдалося"

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Федишин перед залом повним захисників заспівала свій новий трек: "Дякую тобі"