Популярний український співак Артем Пивоваров показав, як повеселився на одній сцені з Олею Поляковою. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров відомий своїми неймовірно атмосферними виступами, на які знову і знову хочуть повернутись ті, хто вже побував. Артист викладає на повну і окрім співу не соромиться "хуліганити" на сцені.

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/
Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Так, цього разу Артем Пивоваров виступив у дуеті разом із Олею Поляковою, яка також відома гарячою вдачею. Зірки злилися в унісон і почали дуже ефектно виконувати пісню. Втім, дії на сцені більше нагадували не поп-концерт, а виступ рок-гурту через неймовірний драйв.

"Rock n Roll", – лаконічно підписав ролик Пивоварів.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ви доповнюєте один одного цей драйв", "Запальнички", "Це момент просто підпал", "Це було дуже драйвово!! концерт неймовірний", "Після вашого концерту хочеться побувати на ньому ще багато і багато разів. Неймовірні відчуття", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова обурилася передноворічним турботам, які не кожен винесе: "Не дуже позначається на психіці".

Також наш портал інформував, Оля Полякова вперше розповіла, як брехнею мало не угробила дочка Машу: "У неї не було цього діагнозу".

Крім того, ми писали, улюбленець Приходько Олег Машуковський примчав на допомогу до спітнілого Артема Пивоварова: "Рідний..."