Популярний український співак, який нещодавно в Одесі застав блекаут і бачив, як вулиці та житлові будинки поринули у пітьму, продовжує дивувати своїх фанатів. Артист зараз активно виступає і щоразу намагається підтримати дух захисників України та простих громадян.

Цього разу Макс разом із переможцями Нацвідбору-2023 "TVORCHI" виконали старовинну колядку "Тиха ніч". Шанувальникам співака буде дуже цікаво почути нове звучання.

Про це стало відомо завдяки сюжету ранкового шоу на одному з українських телеканалів.

Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram
Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram

"Час від часу я слухаю "Тиху ніч" на ніч. У дитинстві мені співала сестра або мама. Взагалі, багатьом українським дітям як раніше, так і зараз батьки співають цю пісню перед сном. Тому мені було дуже приємно заспівати її саме на Різдво із гуртом TVORCHI. Завжди радий розділити сцену з талановитими артистами", – прокоментував цю колаборацію Макс Барських.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram
Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram

Зі свого боку TVORCHI зазначили, що "Тиха ніч" асоціюється у них зі миром та спокоєм. І додали: "Це тепла різдвяна пісня, яка дуже відгукнулась у наших серцях. Були раді виконати її разом із Максом Барським і подарувати теплі емоції глядачам у Різдвяний вечір. Ми віримо, що в різдвяну ніч відбуваються справжні чудеса. Нехай у кожного збудеться щось. те бажане та приємне".

Нагадаємо, дівчинка Дорофєєвої Світлана Сакал підкорила танцпол ніжними булочками та гострими колінами: хлопчикам не дивитися.

Раніше повідомлялося, Макс Барських знайшов, кому можна співати російською, щоб його зрозуміли: "Не втрачають глибину".

Також, Макс Барських знайшов у місті, зануреному у темряву, найяскравіший джерело світла: "Випромінювали разом".