Легенда українського шоу-бізнесу Андрій Данилко дав інтерв'ю, в якому відверто розповів про багато аспектів свого життя. Уривок із інтерв'ю опублікували в соцмережі ТікТок.

Зокрема, він зізнався, як одного разу розважав політиків на корпоративі, і це був найдивніший концерт у його житті.

"Такий собі гостьовий будинок. Бачу Крістіну Орбакайте, Шуфутинського… Думаю, боже, куди це ми приїхали? І я пам'ятаю очі Крістіни Орбакайте, коли я запитав, ну як там публіка. А вона каже: "Яка публіка, там дві людини" "Як дві людини? Я нічого не можу зрозуміти, ми одягаємося у свої "зброю", і йдемо дарувати радість людям" , - розповідає Данилко.

Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"
Вєрка Сердючка, фото: пресслужба "Україна"

Однак на цьому дивацтво тільки починалися. Хазяїну застілля захотілося випити із зіркою.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кажу, а що за свято? Ну, якась зустріч друзів. Сидять дві людини та якісь там дівчата. І я кажу, це ваші доньки? Ми співаємо, репертуар, і один каже - "Тихіше там, тихіше". Я відповідаю: "Що це у вас за тихіше?" з якимось еээх. Він каже - "Я ...." і на вухо мені прізвище своє. А я не знаю, хто це такий. "А я - Вєрка Сердючка". Він відповідає: "Поважаю, наливай!" Кажу жартома, я безкоштовно не п'ю. Він каже - скільки хочеш? Відповідаю - 300 доларів. , і мені тюх-тюх" , - згадує артист.

Вєрка Сердючка, фото: Instagram
Вєрка Сердючка, фото: Instagram

У такий спосіб він отримав 600 доларів. Другий учасник застілля зізнався, що у в'язниці навчився грати на гітарі "Білі троянди" і попросив Данилка заспівати цю пісню. Той погодився і довів слухача до сліз.

"Сидить Таїсія Повалій із чоловіком, Ліхутою, і розуміє, що вона не ті пісні співає на корпоративах" , - додав Данилко.

Сп'янівши, артист запхав отримані гроші в колготки, бо кишень у нього не було. У гримерці гроші дістали, просушили і всьому балету видали премію.

@nostalgy_music90

Андрей Данилко о самом странном корпоративе! #андрейданилко #веркасердючка

♬ Elki - Verka Serduchka

Нагадаємо, що Андрій Данилко вирішив вилакати весь коньяк, навіть Оля Полякова не змогла вирвати: "Мене цим не вб'єш".

Раніше ми повідомляли, що Вєрка Сердючка із зіркою на голові зганьбила маму в білих колготках: "Тут такий нема".