Відомий український співак, метр вітчизняного шоубізнесу Віктор Павлік заспівав нову пісню просто на кухні під гітару, але вразив сенсами.

Відомий співак Віктор Павлік написав нову пісню, присвячену своєму нащадку: "Синочку" - підписав співак відео на Instgaram.

Віктор Павлік. Фото: instagram.com/viktorpavlik/
Віктор Павлік. Фото: instagram.com/viktorpavlik/

"Проб'ються квіти крізь уламки дня, з-під ніг до сонця віднайдуть дорогу. Я свято вірю в нашого Творця і більше того, вірю в перемогу", А ще я вірю, що настане день, по Києву разом підем гуляти, "Ніколи" це синочку не про нас, ми не дамо в нас війнам панувати. - співає Віктор.

Пісня, яку заспівав Павлік, сповнена романтичних тужливих ноток, та часом здається, що цю пісню музикант присвятив не так маленькому синові, як тому, хто пішов на небеса торік від раку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктор Павлік. Фото: Instagram
Віктор Павлік. Фото: Instagram

У коментарях написали багато теплих слів до пісні, та подякували за гарні слова та сенси:

"Дякую за чудову пісню. Ставлю лайк", "Як приємно вас чути", "Віть, чудово", "Браво". "Прекрасне виконання", - написали шанувальники.

Нагадаємо, ми писали, що дружина Віктора Павлiка Репяхова показала, що буде коли яскравий торт і півторарічна дитина зустрінуться віч-на-віч.

Як повідомляв "Знай.ua" Катю Репяхову охопили припливи ніжності до Віктора Павліка та маленького сина: "Найдорожче у світі".

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Павлік продемонстрував справжні почуття до молодої дружини Каті Репяхової.