Дружина відомого українського артиста Віктора Павлика, Катерина Репяхова відзначає важливий день для їхньої родини – маленькому синові виповнюється рівно півтора роки.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти з рутини сім'ї.

Хлопчику на ім'я Мишко виповнюється півтора року, і як написала сама Катерина Репяхова: "Нашого найбільшого кохання в житті - півтора року".

Рік тому вони зібралися всією сім'єю, щоб відзначити перші 6 місяців життя хлопчика, і зібралася вся родина з усіх куточків світу. Сім'я ніби відчувала, що вже через 2 місяці розпочнеться війна, і масштабних святкувань на рік не вийде.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Можливо, саме тому вони й вирішили влаштовувати маленькі урочистості раз на півроку, адже життя непередбачуване.

"Тільки вчора з чоловіком розмірковували, як сильно змінилося наше життя з появою Михасика 🙏🏼Життя змінилося кардинально, ми стали іншими. Ми наповнилися неймовірною енергією, любов'ю, турботою ... Дякую тобі, синку, за те, що ти вибрав нас" - каже далі чоловіка Віктора Павлика.

На честь свята Михайлу замовили гарний зелений торт, і він почав його їсти руками. У результаті біла сорочка була вся в яскравому кремі, проте вийшли гарні фото та відео.

Нагадаємо, що Віктор Павлик продемонстрував справжні почуття до молодої дружини Каті Репяхової.

Раніше повідомлялося, що Катю Репяхову охопили припливи ніжності до Віктора Павлика та маленького сина

Також молода дружина Віктора Павлика Катя Репяхова біля ліжка розкрила новий талант