Брітні Спірс роздяглася для серії знімків, зроблених у Мексиці, і опублікувала їх у своєму Instagram 21 грудня.

На різних напівоголених знімках та відео 41-річну дівчину можна було побачити з рівня плечей, коли вона повністю оголилася, стоячи в душі.

Поряд з одним із спекотних знімків блондинка-бомба скористалася можливістю зв'язатися зі своєю відчуженою матір'ю Лінн Спірс і попросити її "піти випити кави".

В наступному відео принцеса поп-музики підняла локони і відкинулася назад, поки вода капала на її тіло, дивлячись прямо через об'єктив у вічі мільйонів своїх підписників.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я публікую це з Мексики !!!! Чесно кажучи, я поняття не маю, чому, але я бачу краще !!!! Я була в душі протягом 2 годин, але ми не можемо показувати наші тіла зараз !!! зйомки в воді!!!Я хотіла побачити свої очі", - написала вона в підписі.

Цей пост викликав замішання серед фанатів, які вважали, що вона прямує до Нью-Йорка, що спонукало їх продовжити дебати про те, хто відповідає за облікові записи Брітні в соціальних мережах.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

Однак джерела повідомили TMZ, що хітмейкерка Toxic вигадала поїздку в Нью-Йорк, щоб спантеличити шанувальників і фотографів, і перешкодити їм вистежити її.

Наступний знімок був опублікований за кілька годин, і на ньому Брітні була в тому ж душі, але цього разу в солом'яному капелюсі.

Цей знімок не мав підпису, і через три години надійшло ще одне відео.

Саме вцьому пості співачка повідомила свом підписникам, що змінила ім'я.

"Я помічаю очі! Я змінила ім'я на Бруклін !!! Псс, це до того, як я промокла в душі", - написала вона.

Зазвичай коментарі заповнені повідомленнями від фанатів, які висловлюють занепокоєння щодо благополуччя Брітні та тих, хто контролює її обліковий запис, проте тепер коментарі відключені.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

На ранок 22 грудня поп-ікона залишила лише одну публікацію, в якій кличе маму випити кави.

Нагадаємо, що Сем Асгарі обурився тим, що Брітні Спірс показала себе голу сотням чоловіків: "Зупинися! Будь ласка, зупинись!".

Раніше ми повідомляли, що чоловік Брітні Спірс Сем Асгарі вирішив таємно показати дружину в ліжку: "Я б ударила по обличчю".