Популярна українська акторка, 33-річна зірка "Кріпосної" з Чернігова Наталка Денисенко продовжує радувати своїх відданих шанувальників у соціальних мережах.

У 2021 році акторка вирішила поділитися планами на новорічну ніч, а також одкровеннями про те, як цифри можуть впливати на наше життя.

Також можна зауважити, що актриса показала кілька кадрів із нової фотосесії, де Наташа все у білому.

Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram
Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталки Денисенко у мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"До нового року рівно 10 днів. Подарунки не куплені, але новорічна сукня у мене вже є. І ще сьогодні чарівний день - День зимового Сонцестояння, найдовша ніч у році. Цей день ще називають Початком астрономічного нового року. Знали таке? день добре загадувати бажання, адже цей день символ відродження нового та прощання зі старим, навіть сама природа підказує: ніч довга, але день (світло) збільшуватиметься з кожним днем.

Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram
Публікація Наталки Денисенко, скріншот: Instagram

Я планую трошки забратися в будинку, повикидати старого (якщо знайду що))) і приготувати щось смачненьке, і звичайно ж знайду годинку для себе, записати важливі цілі та бажання. Чи вірите в силу таких днів? Я взагалі дуже чутлива людина, але знаю, що якщо всередині є Віра і впевненість, то навіть сильні енергетичні дні не потрібні. Але сьогодні варто спробувати” , - пише Наталка Денисенко.

Нагадаємо, що Андрій Федінчик на п'яну голову побився на дорозі, Наталка Денисенко висловилася про чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко вивалила білу попу для чоловіка Федінчика, але обізвався Цимбалюк.