Відома українська співачка та багатодітна мама Анастасія Приходько несподівано зізналася, що втомилася, адже на неї напало багато справ.
Анастасія Приходько має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі.

Настя Приходько, фото: Instagram
Настя Приходько, фото: Instagram

На цей раз у розділі stories Анастасія Приходько опублікувала фото з несподіваним підписом. Зірка зізналася, що останнім часом багато всього навалилося на неї, тож зірці встигло все набриднути. Приходько пов'язує це зі своїм непростим характером.

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

"У мене найкрутіший характер! Не подобається щось, розгорнулася і пішла. А зараз у зв'язку зі втомою констатую факт: мене все за***ло! Тимчасово! Хвилин на 5! Але це чесно ! Обійняв пішла!",- зізналася Анастасія Приходько.

Однак згодом виявилося, що Приходько отримує негатив і від своїх передплатників у Instagram. Деякі з них зазначили, що на зірку стало "неприємно дивитися".

Скріншот stories Анастасії Приходько
Скріншот stories Анастасії Приходько

" такі чудові дітки, а мама, як зічка в татуюваннях. Неприємно дивитися", - зазначила передплатниця.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Приходько накинулася на експерта війни через його "2-3 тижні": "Йому тепер смішно".

Раніше ми повідомляли, що улюбленець Приходько Олег Машуковський примчав на допомогу до спітнілого Артема Пивоварова: "Рідний...".

Також стало відомо, що Анастасія Приходько зізналася, хто допомагає їй усе приховувати: "Які пристрасті не кипіли б".