Дуже популярна і майже легендарна українська акторка, зірка десятків кінострічок, а також часта гостя численних інтерв'юерів і вже дуже активна блогерка Ольга Сумська, яка днями разом зі своїм чоловіком навчила українців робити омлет французькою за три хвилини, продовжує активно підтримувати зв'язок зі своїми. фанатами, навіть коли відключили світло.

Цього разу Ольга Сумська продовжує публікувати знімки зі свого театрального туру українськими містами. Вона зі своєю командою їздить великими містами країни і дарує багато емоцій своїм шанувальникам. Хороша ідея, люди вже скучили за такими заходами.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ользі Сумській у мережі Instagram.

Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram
Stories Ольги Сумської, скріншот: Instagram

На превеликий жаль шанувальників, Ольга нічого не написала інформативного у своїй історії, можна лише зрозуміти, що акторка приїхала зі своєю театральною трупою до духовної столиці України, до міста на річці Ворскла Полтави. Також актриса додала смайли у вигляді серця з вогником.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тут артистка порадувала місцевих мешканців своїм талантом, а також встигла зробити вдале фото у гримерці. Новий образ може багатьом нагадати її образ, коли вона ще зовсім молода зіграла "Роксолану".

Нагадаємо, Alyosha поділилася секретом з дитинства та показала, як дарує новорічний настрій синам: "Так казково".

Раніше повідомлялося, що Ольга Сумська зраділа поверненню "блудного батька", врятувався від депресії.

Також, Ольга Сумська з чоловіком зробила це по-французьки, кухня стала в нагоді: "Три хвилинки і готове...".