Відомий співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно чоловік показував танець головного персонажа серіалу "Венздей", який став неймовірно популярним у TikTok. Зараз він поділився думками щодо прем'єри вистави "Доньки" від Наталії Могилевської. Павло Зібров відвернувся від проблем і розповів те, що відчув.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Ми були дуже здивовані. Сильно, чуттєво, щиро, самоіронічно, по-справжньому. Таку Наталку ви ще не бачили. Піднімаються актуальні теми, відкривається душа та емоції переповнюють. Дякую, Наталочко, ти професіонал своєї справи", - пише Павло Зібров у публікації.

А також артист згадав головного продюсера вистави, подякувавши йому за ідеї... які одна за одною перевершують усі очікування.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"До глибини душі... надчуттєво...", "Прекрасні! Вистава просто неймовірна", - пишуть користувачі в коментарях.

На першому кадрі він стоїть позаду Наталії Могилевської та тримає її за плечі, поки вона з усмішкою дивиться у камеру та тримає телефон.

Нагадаємо, Павло Зібров віддав останнє заради найменших українців, ось вона якась - посмішка крізь сльози

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська широко відкрила рота і зробила Павлу Зіброву приємно: "Глибоко"

Знай.ua писав, Павло Зібров перетворився на Уенздей від Netflix з рукою на голові: "Поплавського не вистачає"