Відома українська співачка та дворазова фіналістка "Національного відбору на Євробачення" Jerry Heil вирушила в невеликий тур Україною, який через травму довелося закінчити раніше часу.

Про це повідомила дівчина на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, а напередодні стурбувалися й самі шанувальники, які були на концерті. Вони не знали, як сильно травмувалася дівчина, адже концерт закінчився раптово.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

У Jerry Heil відбувся сольний концерт у Тернополі, і посеред виступу вона випадково впала в оркестрову яму, через що сильно травмувалася.

Дівчині одразу довелося викликати "швидку допомогу", і зараз вона перебуває у лікарні. Травма виявилася непростою, і довелося скасувати ще один найближчий концерт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Вчора на своєму сольному концерті та Тернополі Jerry Heil впала в оркестрову яму. Зараз Яна знаходиться під наглядом лікарів. Концерт в Івано-Франківську переноситься. Детальну інформацію ви можете отримати у організатора. З повагою, команда Jerry Heil. Бережіть себе" - йдеться у stories.

Сподіваємося, що все справді обійдеться, і артистка швидко впорається із цією проблемою.

В Україну вона прилетіла задля участі у Національному відборі на Євробачення, де посіла 3 місце. Поки є трохи часу, Яна вирушила до невеликого туру Україною, після чого повернеться до навчання в США.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що американці спробували вгадати переможця Нацвідбору на Євробачення і знайшли "5-й елемент"

Раніше повідомлялося, що Jerry Heil знайшла у Лос-Анджелесі того самого, хто втілить усі її мрії

Також, Jerry Heil почала займатися цим з Анею Trincher. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".