Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, показала своїх коней, які перешили навалу російських окупантів. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Камалія нагадала, що має власних коней, які пережили окупацію Бучі, правда не всі. Вона зазначила, що тварини пережили страшний стрес, але ті, хто вцілів вже добре почуваються.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Камалія поділилася роликом, на якому разом із дітьми відвідала своїх жеребців, трохи погладила та зарядилася позитивом. Співачка додала, що на даний момент тварини вже не в Бучі, оскільки вона перевезла їх для власного та їхнього спокою.

Камалія. Фото: скрін instagram
Камалія. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Викладаю для вас свіже відео з моїми конями, котрих ми разом знайшли! Четверо вижили із моїх шістьох. З них двоє було поранено, та перенесли операції по видаленню осколків снаряду, а двоє вбито клятими орками! Після деокупації я їх перевезла в інше місце, але теж під Києвом, вважаю, що так безпечніше і психологічно легше відновлюватися їм і мені. Навіть, ми вже почали тренування!

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія в обіймах двох красенів зацікавила чимось смачненьким: "Ой, що буде, що буде ..."

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька із "KAZKA" розповіла про складні обставини, але вирішила не опускати руки: "Вирулю".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Полякова спробувала розіграти маму приколами з TikTok, але Оля виявилася розумнішою: "Зламала тренд".