Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару похвалилася красою після популярної косметичної процедури. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару постійно підтримує контакт із шанувальниками та радує їх новими кадрами як з особистого життя, так і роботи. Цього разу актриса похвалилася "оновленим" обличчям.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Так, зірка розповіла, що вирішила трохи порадувати себе та зробила популярну косметологічну процедуру, трохи "освіживши" обличчя.

Дуже рідко, останнім часом роблю щось для себе. Але ось зробила ламінування вій і як ніби все як раніше, ілюзія старого життя)))) Я робила собі відому процедуру FLEXI LINE, схвалену офтальмологами Італії, і з турботою про здоров'я очей і вій Ірина Сопонару

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Шанувальники не втрималися та засипали акторку компліментами.

"Як і завжди - Красуня!", "Красуня Ірина!!", "Красива", "Посмішка дуже красива приємно дивитися", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".