Зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів про складну долю акторів у період війни. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тарас Цимбалюк розповів, що з початком повномасштабної війни його професія, по суті, перестала існувати, адже про кіно вже ніхто не думав. Він зізнався, що й сам у перші місяці зовсім не думав про свою діяльність.

Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Скажу відверто, - при всій любові та повазі до професії, в перші місяці війни я взагалі не думав про свою сферу. Всі ми чудово розуміємо, коли відбулося повномасштабне вторгнення на нашу землю, такі гілки як кінематограф зайняли нішу абсолютно прикладних. Кіно – неадаптивне: у війну воно зникає Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк зазначив, що у цей складний період зірки вітчизняного кінематографа фактично змушені виживати, пристосовуючись до нових реалій та змінюючи рід заняття.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Тарас Цимбалюк, фото з instagram
Тарас Цимбалюк, фото з instagram

На жаль, більшість моїх талановитих колег змушені таксувати, ставати кухарями, хтось на передовій... Шкода, що якась кількість творчих людей назавжди відсіється від українського кінематографа і тут нікуди не дінешся. Час диктує складнощі. І актори – найбільш вразливий прошарок фрілансерів Тарас Цимбалюк

Актор додав, що вже кіноіндустрія в Україні починає оживати, ведеться робота над кількома проєктами і наголосив, що цей напрямок потрібно розвивати.

Раніше портал Знай повідомляв, подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко вивалила білу попу для чоловіка Фединчика, але відгукнувся Цимбалюк.

Також наш портал інформував, що Тарас Цимбалюк з "Фортечної" розпалив "голодних" українок татуйованим тілом: "Ну все, зламалася".

Крім того, ми писали, колишній Дорофєєвої Дантес зустрів того, кого поважає не гірше за Зеленського: "Сам як котик".