Відома українська виконавиця, фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна поділилася новим фото, а шанувальники запідозрили її у вагітності. Кадри зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юля Саніна періодично виходить на зв'язок із шанувальниками та радує їх яскравими фото та відео. Співачка показує як моменти з концертного життя, так і особистого.

Юлія Саніна. Фото: Instagram
Юлія Саніна. Фото: Instagram

На цей раз Юля Саніна вразила красою в ефектному образі. На співачці об'ємне вбрання з кольоровим принтом, а волосся акуратно пов'язане у хвостик. Вона додала, що макіяж довелося робити у темряві, але при цьому він вийшов.

"Мейк by me у темряві. Хвостик – найтрендовіша зачіска сезону", - підписала кадр виконавиця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цікаво, що не всі шанувальники поспішили закидати зірку компліментами. Дехто запідозрив, що вона вагітна, ймовірно, приводом для цього стало досить вільне вбрання, яке повністю приховало від очей фігуру співачки.

"Юленько, ви при надії?", "Красуня", "Юля, Ви неймовірна красуня", "Як ви обличчя замаскували", "яка ви красива", - написали в коментарях.

Комментарии. Фото: скрин instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юля Саніна з The Hardkiss поділилася яскравими моментами з відбору на "Євробачення" та зачарувала українців: "Це вау".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, маленька, з чолочкою та підлітковими щічками: як виглядала Юля Саніна на світанку The Hardkiss.