23 грудня відбувся 9-й випуск найромантичнішого проєкту "Холостяк"-12 з Алексом Топольським. Тиждень став справжнім самоврядуванням для дівчат.

На першому індивідуальному побаченні Алекс зустрівся з Юлею, яка запропонувала чоловікові взяти участь у фотосесії із неоновими фарбами.

Віка, Марина та Олександра вирішили влаштувати Холостякові справжнє випробування. Тому на побачення чоловік приїхав уже із зав'язаними очима. Дівчата запропонували Алексу вгадати, хто його запросив на цю незвичну вечірку. Проте за неправильні відповіді довелося розплачуватись, щоправда, одягом.

Марина та Віка Варлей, "Холостяк"-12, кадр з випуску
Марина та Віка Варлей, "Холостяк"-12, кадр з випуску

Катя вирішила, що крім кохання, у них з Алексом життя має залишитися ще дещо вічне. Це має бути парне татуювання, але Холостякові така ідея не сподобалася. Чоловік зазначив, що розуміє всю відповідальність моменту, тож пара просто вирушила на романтичну вечерю. На згадку було зроблено тату маркером.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Останнє індивідуальне побачення охопило всі пори року. Таким був задум Саші Мудрої, яка запропонувала Алексу покататися на ковзанах, помедитувати, поплавати у басейні, а наприкінці відпочити у піжамах.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

На церемонії троянд Алекс відповів на питання дівчат, які вони напередодні анонімно йому написали.

Залишила проєкт акторка і колишня Цимбалюка Вікторія Варлей. Головний герой сказав, що все їхнє спілкування зводиться до з'ясування стосунків. Такий висновок він зробив після того, як Віка записала відеозвернення, в якому поділилася своїми переживаннями. Їй здалося, що Топольський не завжди розуміє її.

Звичайно, як і заведено у 12 сезоні шоу, Вікторія викотила гнівний пост у соцмережах про неправдивість шоу. Адже, як з'ясувалося, акторка захотіла піти за власним бажанням, а телеканал знову змонтував усе так, як йому вигідно.

"9 епізод повне розчарування. СТБ звільніть тих ідіотів, які монтують проєкт "Холостяк"! Як можна було вирізати мою суперечку з Гришею, і подати моє обурення, як образу на дівчинку Катю… Як можна було вирізати, що я розповідала про сім'ю та дітей? І реальні причини, чому я пішла, це не увійшло до монтажу, тому що, як це так, що вже третя дівчина йде за власним бажанням", - почала розповідь Варлей.

Тут Вікторія Варлей згадала Аліну Єршову, яка залишила шоу минулого тижня за власним бажанням, але на екранах показали інше. Але Аліна зла на СТБ не тримала.

Аліна, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Аліна, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Колишня Цимбалюка зазначає, що не бачила в Алексі чоловіка, з яким може збудувати стосунки, і це ставило першою причиною прийняття такого рішення. Дівчина вважає, що він не готовий до створення сім'ї. Враховуючи перший пункт, вона хотіла потрапити до Різдва (25 грудня) в Майамі. Очевидно, там у дівчини мешкає родина. І, по-третє, як сказала Варлей, їй треба було потрапити до косметолога.

"Переглянувши 9 епізод, я чітко зрозуміла, що я надто крута для цього проекту. Ви мене взагалі не розкрили і не розгадали, це як метати бісер перед свинями", - додала дівчина.

Також вона розкритикувала сукню, яку підібрали стилісти на церемонію троянд. Варлей здивувалась, що на тижні самоврядування не змогла сама обрати собі вбрання.

Публікація Вікторії Варлей після вильоту з шоу "Холостяк"
Публікація Вікторії Варлей після вильоту з шоу "Холостяк"

Нагадаємо, що Саша Мудра показала, як засмутила "Холостяка" Алекса Топольського: "Додому. Марині пикою заїхали?".

Раніше ми повідомляли, що фаворитка "Холостяка" Топольського Віка "попустилася" перед Мудрою: "Пальця в рот не клади".